Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce parere aveti de amplificatorul asta?poze

Recommended Posts

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

E greu sa-ti formezi o parere numai vazand cum ARATĂ un amplificator, tinand cont ca scopul e sa se AUDĂ bine...de aratat arata rau, dar nu inseamna ca se aude tot asa...daca amatorul a pus suflet(stiinta+vointa), atunci poate fi bun dupa cum se aude...oare asta cum se...aude?! :da

Posted Image

Care sa fie facut de amator? Al doilea, cel din poza mea? E de amator, dar amator cu posibilitati tehnice si pecuniare...Mr. Tidal nu se joacă...cum o suna, dânsu` stie, dar cred ca nu prea rau, "moşii" audio laterali, nu-s rai deloc...intrebare: de ce primul amplificator are doua trafuri, unul toroidal si unul E+I? E cu alimentare diferentiala si unul din trafuri e pt. ramura pozitiva, iar celalalt pt. cea negativa? Sau cel E+I e pt. preu si alte jucarele, iar toroidalul tine singur finalul?

Guest gabriel03

Care sa fie facut de amator? Al doilea, cel din poza mea? E de amator, dar amator cu posibilitati tehnice si pecuniare...Mr. Tidal nu se joacă...cum o suna, dânsu` stie, dar cred ca nu prea rau, "moşii" audio laterali, nu-s rai deloc...intrebare: de ce primul amplificator are doua trafuri, unul toroidal si unul E+I? E cu alimentare diferentiala si unul din trafuri e pt. ramura pozitiva, iar celalalt pt. cea negativa? Sau cel E+I e pt. preu si alte jucarele, iar toroidalul tine singur finalul?

nu pricep ce ai psus deoarece nu sunt in domeniu.eu spuneam ca al meu e facut de amator,cum afirmi tu.(asa am inteles).al meu se poate alimenta si la 24v,la asta te referi nu?ca sa completez,este un amplificator de linie.nu vreau sa crezi ca nu am respect fata de tine.eu am acest amplificator la vanzare si toti spun ca e piperat pretul.am pus poze cu el desfacut fara firma la vedere pentru a vedea parerea celor care se pricep.multumesc ,inca o data

Inteleg, daca se aude bine si sunteti multumit, e ok, dar fara schema electrica si provenienta/starea actuala a componentelor, orice parere e aproape arbitrara...eu intrebam de rolul celor doua transformatoare de retea, de ce doua...cat despre o tensiune de alimentare de numai 24V, ma feresc sa spun ceva, poate chiar asta e rolul celui de-al doilea traf, face parte dintr-un convertor care ridica tensiunea de 24V la +-90V, desi...e doar o ipoteza. :rade:

Guest gabriel03

Inteleg, daca se aude bine si sunteti multumit, e ok, dar fara schema electrica si provenienta/starea actuala a componentelor, orice parere e aproape arbitrara...eu intrebam de rolul celor doua transformatoare de retea, de ce doua...cat despre o tensiune de alimentare de numai 24V, ma feresc sa spun ceva, poate chiar asta e rolul celui de-al doilea traf, face parte dintr-un convertor care ridica tensiunea de 24V la +-90V, desi...e doar o ipoteza. :rade:

sa nu mai vorbesc pe langa.este vorba de amplificatorul de la rcf up4161,