Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

Salutare, Intentionez sa imi cumpar ce este necesar pt a putea tine sonorizari la diferite evenimente.Intrebarea mea este ce trebuie sa imi cumpar ca sa pot face o sonorizare de calitate?Eu am pus muzica intr-o discoteca si sistemul era compus din doua statii,un mixer de studio,4 boxe si pt fiecare doua le era atribuit un subwoofer(cred ca subwoofer era)si un crossover.Acum ideea este daca s-ar putea face un sstem de sonorizare calitativ dar daca se poate renunta la crossover sau subwoofer sau si ele sunt neaparat necesare? Va rog sa ma indrumati putin ca daca ma apuc sa dau banii sa nu ii dau degeaba! Multumeswc anticipat!

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Va rog,o parere pt statiile si boxele Bheringer sau LD System?Cam de atat am bani!Sunt bune,proaste,orice numai sa imi fac o idee! Multumesc!

Eu am facut mai multe sonorizari cu scule behringer si la pretul la care sunt sunt ok.Depinde unde vrei sa faci sonorizare ,in aer liber in sala cat de mare?si in functie de asta iti cumperi sculele.Ce vrei sa sonorizezi muzica life(cu instrumental live chitara,chitara bass ,tobe etc sau playback)conteaza foarte mult aceste aspecte.
Link to comment

q

Eu doresc sa pun muzica la evenimente gen majorat,botez,adica mai mult in incaperi inchise;mi s-a mai intamplat sa am sonorizari si in curti afara dar f rar.Muzica provine de la un laptop printr-un mixer de DJ la care este conectat amplificatorul. Multumesc oricum!

Eu recomand pentru asa ceva boxe active(nu mai ai nevoie de amplif plus ca difurile sunt corelate ca si putere cu ampliful din boxa),si in functie de cerinte diferite marci
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines