Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

se opreste internetul


mk3_cdj

Recommended Posts

Ori de cate ori instalez windowsul, si formatez full, nu numai partitia C incep sa iau ceva winamp mess.... etc cateva de baza si gata daca inchid brouser-ul nu mai merge si imi mai si da ceva eroare de win 32dll, am crezut ca e de la IP dar nu e ca am folosit si de la altcineva net. Nu mai stiu ce sa ma fac, incerc sa instalez kaspersky si zice ca nu se poate conecta la server, plus ca am incercat cu mai multe windows-uri

Posted Image

Link to comment
  • Replies 21
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Avertizarea aceea este descrisa aici (Eng): http://forums.spybot.info/showthread.php?t=14789 si spune ca este dezactivata notificarea la oprirea antivirusului sau a firewall-ului windows-ului (sa nu spun si de automatic updates, dar asta este alta discutie). Inclin sa cred ca Kaspersky ti-a dezactivat firewall-ul pentru al putea folosi pe al lui. In teorie ar trebui sa dispara eroarea o data cu dezactivarea optiunii din antivirus sau cu dezinstalarea lui. Cat despre svchost acela este un program al windows-ului care controleaza tot traficul prin sistem. Depinde cu ce optiune porneste, eu folosesc "process explorer" de la sysinternals pentru a vedea ce misca in calculator.

PS: daca antivirusul este "pacalit" (stii ce inseamna termenul) poate cel care l-a pacalit nu a facut-o cum trebuie si de aceea blocheaza tot traficul cand incearca sa se conecteze la serverul pentru update. incearca si un alt antivirus (eu prefer varianta free de la avira, nu am probleme acesta neavand decat functiunile de baza la scanare, fara firewall si alte biz-bizuri, daca vrei firewall vezi zonealarm).

Link to comment

Iti colcaie calculatorul de virusi !!!!!Formateaza partitia pe care pui windows-ul, instaleaza windows-ul (vezi daca windows-ul iti vede cat de cat majoritatea driverilor) si imediat intra pe net si da jos un antivirus (de ex torrente). Instaleaza antivirusul si updateaza-l si apoi incearca sa instalezi ce mai ai de instalat, driveri + altele.

Link to comment

Daca si dupa reinstalare ai aceeasi problema inseamna ca ai un autorun.inf activat pe celelate partitii care porneste un trojan downloader. Ca sa-l vezi trebuie sa dezactivezi "hidden files" si "hide system files" apoi sa te uiti pe fiecare partitie dupa un fisier "autorun.inf". Cat timp esti conectat la internet este mai greu sa scapi de el. Arunca o privire aici si spune cate imagini vezi http://www.confickerworkinggroup.org/in ... chart.html . Daca lipseste una din poze atunci este posibil sa ai troianul "conficker". Recomandarea mea este sa folosesti un rescue live cd de la un antivirus cunoscut cu update la zi si sa boot-ezi de pe el fara a folosi windows. Asa ai mai multe sanse de recuperare tinand cont ca troienii au nevoie de windows ca sa ruleze.

Link to comment

cand formatez partitia D nu pot formata NTFS simplu numai Quick, daca dau NTFS la 35% mi se blocheaza si asa ramane, dar daca dau Quick merge.stiti cumva de ce?

Fa un backup urgent la datele importante si verifica HDD-ul. As spune ca ai bad-uri. La o formatare quick, nu se mai verifica sectoarele daca sunt bune sau nu, decat la o formatare completa.
Link to comment

surpriza in partitia D fisiere ascunse care antivirusul zice ca are troian in sistem volume information si recicler

Posted Image

nu ma interesdeaza de nimic, ca nu am in calc mai nimic de cate ori am formatat vreau sa fie curat

formatare full nu pot am zis ca se blocheaza la 35% partitia D partitia C merge full

bun acuma ce as putea sa fac?

 

 

Cu kav resurce ce trebe facut ca eu am facut pe un CD odata si cand am butat dadea ceva eroare :| nu stiu cum se procedeaza

Link to comment

Am impresia ca nu stii sa instalezi un windows....NU FORMATEZI NIMIC DIN WINDOWS !!!Bagi CDul, si cand te intreaba pe ce partitie sa instaleze, sterge-le pe cele existente si fa-ti una de circa 10-15Gb pe care sa instalezi windows-ul si lasa-l asa. Dupa ce se termina instalarea, iti poti face si cealalta partitie.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines