Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme philips spa2600


Guest torsi

Recommended Posts

Va salut pe toti cei de pe acest forum. Sunt nou pe aici si nu ma pricep aproape deloc la electronica. Asa ca va cer ajutorul. Am un sistem 5.1 philips spa2600. S-a ars siguranta si am inlocuit-o de mai multe ori. Dar cum o pun, asa o arde. Are vreun scurt? Oare pe unde? E necesar doctorul? Va multumesc.

Link to comment
  • Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Este de 500mA. I-am aratat vanzatoarei siguranta si a zis ca importanta e valoarea de 500 mA si nu celelalte litere sau cifre scrise pe ea. Asa ca am cumparat tot de 500. Dar cum pun in priza, imediat face poc. Cu pozele e mai greu ca nu ma pricep sa le pun pe forum, dar o sa incerc.

Link to comment

Am scos fisa si nu se mai arde siguranta. Aparat de masura nu am si nici nu cunosc pe careva care sa aiba. Ar mai fi ceva ce pot sa-i fac eu, sau il duc la vreun doctor?

Link to comment
  • 4 weeks later...

am dus sistemul la cineva care se mai pricepe si mi-a confirmat ca problema este transformatorul. Mi-a zis ca un transformator de genul asta e cam scump. Acum intreb si eu: e chiar asa? Mai merita sa dau bani pe reparatie sau cumpar un sistem nou? Chiar nu stiu. Daca se poate un sfat avizat... Multumesc.

Link to comment
  • 7 months later...
Guest nicuradan

Problema la SPA 2600.Adica :se aud decit 2 boxe(front L +rear L) foarte incet.Am desfacut cutia cu circuite si am observat ca pe placa de intrare semnal ,una din rezistentele verzi din partea dreapta jos( cea de sus ,care flancheaza una neagra,din dreapta mufei mijlocii)se incalzeste.Cu atit mai mult exista momente in care daca misc sau ating cu degetul placa incepe sa se auda normal.Imi pute-ti da un sfat ?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines