Guest DonGarcea Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Salutari,am achizitionat un mixer PROEL XS 8 si nu stiu ce preamplificator imi trebuie.Ceva sfaturi ? atasez si o poza cu mixerul : http://img402.imageshack.us/i/mixerw.jpg/ Multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kytan666 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 preamplificator pentru ce? tot mixerul este un "preamplificator", cel putin e plin de preuri ca sa compenseze pierderile corectoarelor. da mai multe detalii... in afara de doza pikup, nu cred ca ai nevoie de preamplificare. intrarile de microfon au deja in mixer, iar la cele de linie are el tot ce-i trebuie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mircea888 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Salutari,am achizitionat un mixer PROEL XS 8 si nu stiu ce preamplificator imi trebuie.Ce preamplificator iti trebuie pentru ce ? Ai vrut sa zici cumva amplificator? pentru ca de asta ai nevoie mai mult.Spune ce vrei sa faci cu mixerul, vrei sa pui instrumente pe el? etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.