radue Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 O cunostinta m-a rugat sa-i fac un proiect pentru difuzorul respectiv si nu am nici cea mai vaga indee despre cum ar trebui sa arate incinta respcetiva ( n-am parametrii ).Persoana respectiva vrea sa il foloseasca ca subwoofer la o nunta ( stiu ca nu e difuzor de sw pentru pa dar nu am reusit sa-l conving sa ia altceva special conceput pentru pa, cum ar fi HP-15W ) asa ca m-ati ajuta foarte mult fie prin postarea parametrilor, fie prin postarea unui proiect pentru difuzorul respectiv.Multumesc anticipat. Link to comment
Dj_Dog Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 uite aici niste tipuri de incinte luate de la sal spune numele exact al difuzorului ca sa-ti pot da parametrii Link to comment
LUCI Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 SAL 4050.....da ce model?Spune modelu si te ajutam Link to comment
radue Posted October 21, 2005 Author Share Posted October 21, 2005 Cum ma grabeam am uiat sa scriu SPR: modelul e SPR 4050.Am gasit incinta recomndata de Sal pentru difuzorul respectiv multumita lui DJ Dog :partyman: Va multumesc tuturor celor care ati postat.Declar thread-ul inchis. Link to comment
Recommended Posts