Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Spuneti-mi pls ce shi cum sa fac


Guest Mentor

Recommended Posts

Sunt cam newbie in electronica , shi vreau sa-mi fac boxe+amplif , ceva care sa fie de calitate, cu toate chestiile, ce amplif e mai bun de facut, daca trebuie preamplificator ,filtrele cum trebuie sa fie, difuzoarele sa fie pe 8 ohmi impedanta, ca putere sa fie 100 W . Astept sfaturi.Multumesc mult :)

Link to comment
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

As zice ca daca te simti "newbie", sa stai mai intai si sa citesti cateva saptamani (sau luni :smt003 ) din posturile mai vechi de pe forum si apoi sa intrebi. Eventual vreo carte de electronica pt. incepatori. Iti va fi mult mai usor si tie si celor ce explica.Sa nu mi-o iei in nume de rau, dar daca iti pui problema "trebuie sau nu preamplificator", nu cred ca ai sanse sa iti iasa o constructie complexa de prima oara. Poate ar fi mai bine sa incepi prin a asambla un kit.

Link to comment

Bine , intai citesc o carte,revista,tutorial axat pe constructiile amplificatoarelor pentru incepatori , o recomandare, un titlu, orice ar fi foarte binevenit. Apoi la chestia kit-urilor , acolo e nashpa ... deci iau placa aia, pentru ea imi trebuie sursa,regulator de tensiune, finale chestii pe care nu le inteleg rolul pe deplin.Ideea kit-ului e bestiala , e cea mai buna shi mai rapida cale de invatat. Thnx guys, u are the best :) !

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines