Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor lcd LG1934S defect


Guest tonymaxs

Recommended Posts

Guest tonymaxs

La multi ani tuturor celor ce sunt inscrisi pe acest forum. Am nevoie de ajutor in legatura cu un monitor lcd LG 19W1934 S care dupa cateva secunde ce se deschide intra in stand-by si nu vrea sa se mai deschida. Am fost la reprezentanta LG si mi-au spus ca este dusa sursa de alimentare si ca ma costa 250 de RON. Am zis ca la banii astia chiar nu cred ca se marita asa ca am inceput sa fac unele verificari la sursa de alimentare. Am masurat condensatorul C805 de 120yF e OK, dar la o inspectie mai amanuntita am gasit scos un piciorus scos din placa de la FB501 de cei de la reprezentanta. Daca il pun la loc pe placa nu se mai aprinde deloc. Acum va intreb pe cei ce va puteti da cu parerea... ce as putea face? Multumesc.

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest tonymaxs

Am gasit schema pt monitor iar FB 501 nu este altceva decat o singuranta de 3A , am masurat tensiunea la un capat al sigarantei cu un piciorus dezlipit si am 12V cu 2V mai putin ca in schema , ceva sugestii? Apreciez munca si seriozitatea de care dati dovada si astept raspunsuri. Multumesc.

Link to comment

Nu am gasit schema :nas: dar presupun ca siguranta este montata inainte de invertor si daca fara ia se aprinde monitorul (doar led-ul) iar cu siguranta pusa nu se aprinde deloc inseamna ca invertorul este in scurt si sursa "intra in protectie" si nu "pleaca". Asadar verificati sa nu aveti vrun scurt in invertor.Succes !

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines