goznerg Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Daca stie cineva unde gasim cele mai ieftine telecomenzi mai ales pt. tv sa anunte in acest post firmele din romania! Link to comment
Tavi Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 cele mai ieftine sunt cele chinezesti si din nou cele mai ieftine le gasesti la chinezi in bucuresti , prin Europa sau cum s-o numi complexul alaacum , ca sunt proaste, ca sunt bune ... cum ai noroc :goodman: Link to comment
Guest muresandorel Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 eu cumpar de la KON electron. Link to comment
goznerg Posted October 20, 2005 Author Share Posted October 20, 2005 ai o adresa de web sau kon electronic are? Link to comment
Guest berti Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Site-ul Kon Electronic, telecomenzi.ro Link to comment
Guest Vasile Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 alea de la kon sunt naspa rau, se sterge de pe butoane scrisul, se exfoliaza autocolantul din fata... etc Link to comment
Guest adybady Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 incearca la Canton Distribution Focsani Link to comment
goznerg Posted October 20, 2005 Author Share Posted October 20, 2005 Canton Distribution Focsani are pagina web? Link to comment
Guest adybady Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Am vazut pagina lor la un amic - preiznta foto la telecomenzi - dar nu stiu exact adresa www. Daca aflu voi reveni dar se poate gasi un nr. tel. de la ei pe net. Link to comment
one Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Omul a spus "cele mai ieftine telecomenzi". Nu sa fie si bune :finga: Cea mai ieftina telecomanda eu am cumparat-o de la un magazin cu pret redus. Sunt in orasul meu si in alte orase vecine, nu stiu daca si prin Bucuresti, magazine "orice produs - 38.000". Mai nou, sunt si produse la 10.000 sau altele la 38.000x2. La pretul asta am luat telecomanda, un URC-22B, adica 76.000. O telecomanda universala, de calitate slaba, dar care merge. http://www.bullnet.co.uk/shops/test/images/DCP00924.jpg Eu am cumparat-o deja pe a treia. Pe prima m-am asezat eu (era pe pat). Pe a doua a adormit taica-meu. Asta a treia la fel m-am asezat pe ea, dar s-a rupt doar click-ul de la capacul bateriilor. Link to comment
Guest adybady Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Eram dator cu un raspuns :www.canton-distribution.ro . Merita incercat. Link to comment
Recommended Posts