Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

alba 22" lcd tv+dvd si usb service menu

Guest belcineanu

Recommended Posts

Guest belcineanu

va rog sa ma ajutati! am achizitionat de ocazie un tv lcd cu dvd si usb...problema era ca nu-si facea anumite functii din telecomanda(rc1165) care am banuit ca n-ar fi originala...de fapt nu puteam intra in folderele de pe dvd sau usb cu tasta ok...in fine m-am apucat de prostii si am intrat in meniul service cu 4725 si am modificat ceva la meniul de telecomanda...nu mai stiu in loc de remote control 7 am setat 9 parca...de atunci nu mai merge nimic din telecomanda...n-o mai vede deloc. ce e de facut?

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bobo

2

• plasma

1

Top Posters In This Topic

te-a mancat undeva si uite ce ai facut..... :sparge: va trebui sa-i rescrii memoria... dar asta costa intr-un service.telecomanda nu cred ca este originala.spune modelul exact al tv-ului sa vedem care este tel si poate gasim si un dump de memorie.citeste si aici:viewtopic.php?f=17&t=74060ps: o sa incerc sa te ajut pt ca ai fost sincer.

Guest belcineanu

multumesc pt. raspunsul promt dar rezolvasem de atunci...e mult de povestit...:) am intrat in meniul service din panoul frontal apoi ajutat de o telecomanda universala am rezolvat!...ramane vechea problema...eu banuiesc ca nu e telecomanda lui...nu sunt active sagetile ca sa pot selecta folderele de pe stick sau dvd.

multumesc pt. raspunsul promt dar rezolvasem de atunci...e mult de povestit...:) am intrat in meniul service din panoul frontal apoi ajutat de o telecomanda universala am rezolvat!...ramane vechea problema...eu banuiesc ca nu e telecomanda lui...nu sunt active sagetile ca sa pot selecta folderele de pe stick sau dvd.

ma bucur ca ai rezolvat.spune modelul aparatului poate gasim telecomanda originala.

Telecomanda pentru acest model de Vestel cu dvd si usb este cea de aici:

https://ishop.aswo.com/products/2034898.jpg. Vezi ca mai e o varianta de TC asemanatoare cu cea din poza, care se potriveste in proportie de 80-85% si care a fost folosita la primele modele de lcd-uri Vestel cu dvd incorporat, dar fara usb de prin ani 2008-2009.

As vrea sa stiu, daca cineva stie cum se poate activa din modul "service" si redarea in modul DVIX pe usb(ca la LG seria LH), la acest model (sau daca se poate), pentru ca el merge numai pe redare de MP3, JPEG si ceva in AVI. Sau cumva e nevoie de un upgrade de soft? Daca da, poate pune cineva binevoitor, softul aici! :aplauze

Va urez un an 2011, sanatos si banos sa aveti, la toti colegii de forum. :101

Guest belcineanu

Alba LCD22ADVD este modelul....eu am telecomanda RC1165, din cate am citit i-ar trebui RC1900 parca...sa speram ca mi-o v-a schimba la magazinul de second hand de unde l-am luat.