Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

de ce nu ''con'' ???


TECH_FUN

Recommended Posts

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Dap, e denumire rezervata. Un fel de "fisier special", reprezinta o abstractizare a consolei. Pe vremuri puteai face ceva de genul:copy con lpt1:(direct din linia de comanda) si trimiteai ecranul direct la imprimanta :). Fiind o denumire rezervata, nu este permisa crearea unui director cu acest nume. Mai mult ca sigur mai sunt din astea. Poate imi mai amintesc cateva.

Link to comment

ia uite ce a aparut azi la offline messages

 

incearca sa faci un folder denumit "con" si vei vedea ca nu poti!! Incredibil, chiar si Bill Gates insusi nu si-a putut explica aceast lucru ciudat. Anyway, incearca si vei vedea ca nu merge.. daca nu e asa sa nu dai mesajul mai departe!

 

Vine din partea unui coleg de an student si el la calculatoare Posted Image

Link to comment

ASTA-I REPLY-UL MEU...TOT SPAM

 

Incearca sa schimbi numele oricarui folder in "nul". Daca nu reusesti atunci inseamna ca ai o problema f. grava cu sistemul de gestiune a fisierelor si in scurt timp ai putea sa pierzi date importante. Rezolvarea ei cere reformatarea si repartitonarea hardiskurilor si reinstalarea windowsului+ultimele updateturi de cel putin 20 ori. Daca nici asa nu merge scrie-i un mail lui nea Bill Gates sa il intrebi ce parere are...ca doar el e seful deci stie sigur!

Posted Image

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines