Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Daewoo sasiu cp520v


Recommended Posts

am un Daewo sasiu cp520v cu procesorul TDA12020H1/N1F01 care face un defect ciudat nu se poate accesa din meniul principal niciunul din cele 5 submeniuri cu tasta OK ledul din fata clipeste la apasarea tastei OK dar nu misca in niciun fel, precizez ca am schimbat cel putin 10 dumpuri de memorie fara rezultat, in rest toate celelalte comenzi le face.Care sa fie cauza?multumesc

Link to comment
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

am un Daewo sasiu cp520v cu procesorul TDA12020H1/N1F01 care face un defect ciudat nu se poate accesa din meniul principal niciunul din cele 5 submeniuri cu tasta OK ledul din fata clipeste la apasarea tastei OK dar nu misca in niciun fel, precizez ca am schimbat cel putin 10 dumpuri de memorie fara rezultat, in rest toate celelalte comenzi le face.Care sa fie cauza?multumesc

Am atasat un dump sigur bun.daca nu va merge eu zic sa schimbi telecomanda.
Link to comment

tv-ul are imaginea ingusta si trebuie ajustata din service dar ca sa intru in service trebuie sa dau reglajul de claritare la minim dar nu pot accesa submeniul imagine, cum am spus mai devreme merg toate comenzile(mai putin accesarea cu OK)apare meniul principal cu cele 5 linii,schimba programele, se da mai tare mai incet, se schimba pe AV, intra pe TXT etc. iar printr-o poza nu am ce sa va arat.o alta chestie am pus o memorie goala 24c16 dupa un timp a pornit tv-ul am ales dintr-o lista RO si trebuia confirmat cu tasta OK si am ajuns la aceasi problema nu ACCESEAZA.

Link to comment

tv-ul are imaginea ingusta si trebuie ajustata din service dar ca sa intru in service trebuie sa dau reglajul de claritare la minim dar nu pot accesa submeniul imagine, cum am spus mai devreme merg toate comenzile(mai putin accesarea cu OK)apare meniul principal cu cele 5 linii,schimba programele, se da mai tare mai incet, se schimba pe AV, intra pe TXT etc. iar printr-o poza nu am ce sa va arat.o alta chestie am pus o memorie goala 24c16 dupa un timp a pornit tv-ul am ales dintr-o lista RO si trebuia confirmat cu tasta OK si am ajuns la aceasi problema nu ACCESEAZA.

Verifica neaparat cu alta telecomanda.Sau s-ar putea ca telecomanda sa nu fie originala si am avut caz din asta ,facea OK cu tasta normal(deasupra tastei ok)
Link to comment
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines