Nemesis Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Unde pot gasi si eu parametrii woferului HP-15W si sa fiu sigur ca nu ma insel ? Si inca o intrebare:ce difuzoare P-AUDIO si SELENIUM au bobinele facute cu conductori cu sectiune dreptunghiulara bobinate de o parte si de alta a carcasei (suportului)bobinei ? Link to comment
Dj_Dog Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 uite aici parametrii hp-15W Link to comment
Guest Vasile Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Seria C de la Paudio sunt cu fir patrat din Al bobinat si la interior si la exterior. Link to comment
Guest DJ DNA Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Unde pot gasi si eu parametrii woferului HP-15W si sa fiu sigur ca nu ma insel ? Si inca o intrebare:ce difuzoare P-AUDIO si SELENIUM au bobinele facute cu conductori cu sectiune dreptunghiulara bobinate de o parte si de alta a carcasei (suportului)bobinei ?De la PAudioSeria Challenger Link to comment
radue Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Aia sunt parametrii la versiunea de baza.Din cate am inteles se va importa la fel ca pana acum versiunea la comandacare are urmatorii parametrii:FS 36 HzQMS 3.58Vas 211.4LXmax 4 mmSD 829sq.cmQes 0.58Re 6.1 ohmsLa 1 mHZ 8 ohmsPE 200W Link to comment
Recommended Posts