Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablu audio + placa portabila


Guest ZeroCoolX

Recommended Posts

Guest ZeroCoolX

Bun, m-a mancat in dos sa ma iau dupa pretul mic desi mi-a fost specificat clar ca nu are rost sa iau prastii la 3 lei. E vorba de faptul ca acum ceva timp cautam un cablu 2xrca tata la 3.5mm jack. Am luat ceva slab, si s-a cam dus. De data asta am zis ca merg pe calitate si m-am orientat catre ceva de genul asta. Lungimea este relativ buna (ar merge un pic mai scurt dar nici 1.8m; e prea putin), insa nu stiu ce sa zic de calitatea materialelor din care e facut.

 

Si daca tot intru pe ebay si am niste lei de sarbatori ma gandesc ca as putea folosi o placa de sunet cum este acest Creative Play. Poate reda relativ bine niste hip-hop si niste Trance intr-un mod decent? (decent = relativ mai bine decat un realtek hd)

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

Placile de sunt Creativ nu isi merita banii. Daca vreti calitate, transparenta, detalii...... trebuie sa mergeti spre zona proaudio. Preturile incep d la 100 euro.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines