Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect bass reflex


Guest Dj Sebi

Recommended Posts

Guest Dj Sebi

Salut! 1.Ce parere aveti despre 2 basi dotate cu 2x HP15W? Si le atac cu 2xav400.2.Cam cati oameni pot acoperi cu ele?3.AS face fata in aer liber?4.Multumesc de raspunsuri si numai bine!Am uitat sa metionez ceva ca sa intelegeti mai bine. Am 2 basi in fiecare sunt cate 2xHP15W si fie care bass este atacat cu un av400!

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

HP-15W e un difuzor corect, desi e supralaudat de unii/blamat de altii. Totusi ca si subwoofer ( cel putin in aer liber ) nu are rost sa te chinui cu el ( proprie experienta of course ); o sa ai medii, ceva tenta de kick bas si cam atata, si asta incepand de la 2 m de incinte, ca pana la 2 m suna relativ ok.

Link to comment

HP-15W NU e subwoofer...indoor isi face treaba excelent, outdoor execrabil...Acuma eu am incercat numai cu 2 ( 130L acordate la 45 Hz sau ceva de genu, suficient pentru a scoate cam se se poate de prin muzica acutala si da, sicrie adevarate ) dar slabe sanse ca sa se schimbe un poc distanta de la care poate fi numit subwoofer.Ca si comparatie, ce 2 astfel de incinte nu au reusit sa faca intr-un spatiu outdoor de tip curte ( ceva de genu un paralepipiped virtual, cu lungimile fiind casele si latimile free-air ) au reusit sa faca 2 fullrange-uri cu WN-15S, puse in 2Pi ( on the ground ), unde singura problema e ca pe la 20 m deja nu prea mai era subbas ca mno din dif de satelit pus in fullrange si fortat la 50Hz nu prea ai ce subbas sa scoti.Repet, daca vei subWoofer ( adica vrei si 40 Hz adevarati ) cauta-ti alt/alte difuzoare.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines