Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce proiect sa aleg?


C0B

Recommended Posts

Am de facut un proiect pt facultate..Profesorii sunt deschisi la propuneri de tot felul deci daca imi paote recomanda cineva un proiect pe care l-a facut si este ushor de dus la capat si cu partea teoretica si cu cea practica ar fi excelent.Aria din care sa faca parte..este vasta..circuite integrate..amplificatoare ..amplif RF..etc etc..voi propuneti, eventual indrumati-ma catre o sursa de bibliografie si eu propun profesorului sa vad ce imi zice.Multumesc anticipat pt orice idee :)

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Pai daca vrei unu care s-a mai facut, de ce sa te chinui sa il mai faci si tu?1. Un dispozitiv tip "sonar" pentru orientarea persoanelor nevazatoare (ca liliecii, he he).2. Tot pentru nevazatori (nu am nimic cu ei), un calculator Braille.2. Un circuit care s-a mai discutat pe forum, la sectiunea auto: reglarea vitezei stergatoarelor in functie de intensitatea ploii.3. O antena subacvatica.4. Interfon cu transmisie prin modularea unei raze laser de la un pointer.5. Numararea persoanelor care intra intr-un magazin, stadion, etc.6. Anemometru (aparat de masurare a vitezei vantului).7. O alarma auto.8. Megafon (porta-voce).9. Sistem de codare si decodare a informatiei transmise, contra interceptarii.10. Sistem de irigatie automat, cu masurarea umiditatii solului.11. Cantarirea unui material care circula pe banda rulanta in mod neuniform.12. Masurarea frecventei de rezonanta a unui difuzor.Sa mai vina si altii cu idei, am obosit.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines