Guest adrian1972 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Salut! Am cumparat o telecomanda universala si nu stiu codul pe care sa il introduc pentru Allview 66N. Ma poate ajuta cineva? Telecomanda este Heitech 10 000044. Multumesc! Link to comment
tv1 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Salut! Am cumparat o telecomanda universala si nu stiu codul pe care sa il introduc pentru Allview 66N. Ma poate ajuta cineva? Telecomanda este Heitech 10 000044. Multumesc!Codul care trebuie introdus este TOMBERON.Cu 20 de lei gasesti originala ( clona China ) asta deoarece televizorul utilizeaza un sasiu fabricat de Vestel.Orice magazin serios de componente + telecomenzi are aceasta telecomanda.Iar universala o pui la primul tomberon ( valoarea ei = 0 ) Link to comment
Guest adrian1972 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Multumesc tv1, puteai sa o spui si altfel, ideea mea este ca pot instala toata aparatura electronica pe care o am pe aceasta telecomanda, numai ca nu reuseam cu tv-ul. nu ii gaseam codul. ms oricum. Link to comment
Recommended Posts