Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scheme pentru incepatori


Vizitator

Postări Recomandate

Salut,Vreau sa construiesc un reflector cu leduri (20-30 buc)in IR. Am inteles ca pentru marirea fluxului luminos se pot alimenta ledurile cu o tensiune in impulsuri mult mai mare decat cea suportate de acestea . Ma puteti ajuta cu o schema va rog ?. Multumesc !

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Salutare!

 

Care ma poate ajuta cu o schema simpla de interfon full duplex ? Vreau ca acest interfon sa-l folosesc pentru comunicarea intre 2 incaperi,nu vreau sa folosesc 2 telefoane fixe conectate intre ele sau statii ... vreau un montaj ,o schema de interfon duplex,cu sonerie daca se poate!

 

Astept cu nerabdare ... ajutorul vostru! :smt100

 

O zi buna!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Twinsen

daca te mai intereseaza...Gasesti o schema foarte buna in revista Conex Club din februarie 2004. L-am construit si merge foarte bine, chiar si pe un clablu de 100m.Din pacate nu am decat jumatate din articol. Poate iti poate scana cineva cealalta jumatate.

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
Vizitator franzy

cred ca ma apuc si eu sa construiesc unul asa.AM gasit la fel..cu scheme ..cu tralala..si am zis..mai .dar astea nu se pot alimenta ca niste leduri simple.Pana cand am desfacut telecomanda si al alimentat irda la 2,5 v.si FUNCtioneaza.;)

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator seniordady

Buna ziua.Dupa cum se vede am postat la incepatori,deci sunt incepator.As ruga,daca poate cineva sa ma ajute cu o schema pentru un pick-up PA2040 RFT.As fi foarte recunoscator.Am cautat pe forum,dar nu am gasit.Multumesc

Link spre comentariu
Vizitator seniordady

L-am primit de la cineva,si sunt cateva piese care lipsesc,am avut nevoie de schema pt.a sti ce piese lipsesc. Multumesc foarte mult pentru schema.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

As dori si eu o schema [mai simpla] de temporizator de timp care sa imi aprinda 1 bec 1 ora, apoi sa lase becul stins tot 1 ora.Nu este critica perioada de 1h pornit/ 1h oprit, adica nu trebuie "la secunda".Vreau sa utilizez acest temporizator la un bec folosit la iluminare pe timp de noapte pentru niste pui. :rade: Am cumparat niste "pui de carne" [de o zi] si vreau sa fac acest temporizator pentru o "mica automatizare".

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări