amatorul Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Poate ca voua vi se pare o intrebare banala dar va rog sa ma ajutati Am probleme cu buretele care curat letconul ,tot timpul este uscat si turtit,cum il pot face sa fie moale tot timpul ca sa pot curata cine letconul? Link to comment
gaby Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Buretele trebuie sa fie ud. Link to comment
amatorul Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 poi am avut doua si unul dintre ele statea moale de cand l-am primit si dupa ce l-am udat a inceput sa se usuce si acela,cred ca nu trebuia sa-l ud.O fi avut ceva unsoare in el? Link to comment
srdjan Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 de ce nu iei burete de sarma de spalat vase (din ala moale)... mie personal mi se pare ca isi face treaba mai bine si costa mult mai putin decat buretii termorezistenti. Link to comment
gaby Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Buretele trebuie sa fie ud tot timpul, eu folosesc hartie igienica pentru curatat. Link to comment
yo9hnf Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Conform reclamei....Cocolino o face moale si pufoasa ....trebuie musai udat mereu, apa evaporandu-se natural iar pe langa asta intervenind si caldura preluata de apa de la varful letconului. Eu folosesc burete si sunt foarte multumit. Link to comment
amatorul Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 ok multumesc de sfaturi,o sa-l ud tot timpul Link to comment
iulianpry Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 mai bine ia un burete de vase mai moale,cum spune si srdjan (ideal ar fii unul din cupru da nu am gasit pe unde am cautat).vezi ca sunt unii facuti cu o panglica mai lata,pentru curatat aluminiul ,eu asa ceva flosesc si merg super bn. Link to comment
ratza Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Merge şi mai bine cu lavete din celuloză. Sînt ieftine şi ţin de te plictiseşti. Link to comment
Recommended Posts