Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

burete de curatat letconul

amatorul

Recommended Posts

Poate ca voua vi se pare o intrebare banala dar va rog sa ma ajutati :jytuiyu Am probleme cu buretele care curat letconul ,tot timpul este uscat si turtit,cum il pot face sa fie moale tot timpul ca sa pot curata cine letconul?

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• amatorul

3

• gaby

2

• yo9hnf

1

• srdjan

1

Top Posters In This Topic

poi am avut doua si unul dintre ele statea moale de cand l-am primit si dupa ce l-am udat a inceput sa se usuce si acela,cred ca nu trebuia sa-l ud.O fi avut ceva unsoare in el?

de ce nu iei burete de sarma de spalat vase (din ala moale)... mie personal mi se pare ca isi face treaba mai bine si costa mult mai putin decat buretii termorezistenti.

Conform reclamei....Cocolino o face moale si pufoasa :ras: ....trebuie musai udat mereu, apa evaporandu-se natural iar pe langa asta intervenind si caldura preluata de apa de la varful letconului. Eu folosesc burete si sunt foarte multumit.

mai bine ia un burete de vase mai moale,cum spune si srdjan (ideal ar fii unul din cupru da nu am gasit pe unde am cautat).vezi ca sunt unii facuti cu o panglica mai lata,pentru curatat aluminiul ,eu asa ceva flosesc si merg super bn.