Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Strung SNU 380. Schema electrica


Vizitator adids

Postări Recomandate

Buna ! Am nevoie de schema electrica de la strungul SNU 380 . E al unui prieten si are probleme cu el .Am tot intrebat si nu gasim niciunde .

 

Am redenumit eu topicul, dar poti considera incidentul ca pe un avertisment verbal. Daca la aceasta sectiune vei mai initia subiecte cu strigari ca la talcioc in loc de titlu, masura va fi mai aspra.

 

ola_nicolas

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator adids

Multumesc moderatorului pt. bunavointa de a nu a sterge anuntul disperat pe care l-am postat ! Poate ca nu era denumirea subiectului cea mai potrivita , dar atentionarea dv. a fost de parca as fi inurat pe cineva ,iar apoi ,, Daca la aceasta sectiune vei mai initia subiecte cu strigari ca la talcioc, masura va fi mai aspra " . Plec capul si ,, Va multumesc !" . Pana la urma tot un fel de talcioc este . Fiti un sef mai bun si nu folositi cuvinte asa taioase , nu am facut nimic rau .Sunt mai tanar decat dv. si imi cer scuze daca v-am jignit !

Link spre comentariu

Stimate Coleg! Nu este o maniera prea eleganta de ati face debutul pe un forum. M-am uitat pe profilul tau si am vazut ca la acel moment, era abia a doua postare in forum. Intra pe prima pagina a forumului si vei vedea in capul listingului cu sectiunile, un topic pe care oricine poate citi regulamentul. In regulament, vei gasi printre multe altele si modul cum trebuie sa stabilesti titlul unui topic. In functie de acest titlu vei atrage interlocutori mai mult sau mai putin binevoitori si chiar iti poti spori, sau diminua sansele de a gasi un raspuns cat mai clar, detaliat si in timp util. Chiar daca ti se pare aspra - ca prim contact - interventia mea este menita sa te ajute sa intelegi ceea ce ti-am precizat mai sus. Te-ai simtit "umilit" de textul de avertisment pe care l-am atasat primei tale postari?! Dar de ce nu ai raspuns in cele 24 de ore pe care ti le-am acordat ca sa rezolvi problema titlului subiectului. Ai fi evitat o astfel de situatie. In aceste conditii, ar fi trebuit sa-l sterg pur si simplu, sau sa-l trimit la Pubela. Spui ca :

...Pana la urma tot un fel de talcioc este...

Pleci din capul locului de la o premisa gresita. Toti cei ce naviga pe diversele sectiuni, o fac de placere. Unii, cauta sa-si lamureasca anumite necunoscute, altii dimpotriva incearca sa dea explicatiile necesare celor dintai. De aceea, ca sa fie intr-adevar o placere si pentru unii si pentru altii - caci toti o fac din pasiunea pentru una sau alta dintre tehnologiile abordate pe diversele sectiuni - cei ce sunt pusi sa modereze (si care sunt tot pasionati ai tehnicii, ca si ceilalti) trebuie sa nu ingaduie astfel de abordari anormale. Si toate aceste lucruri se fac, tocmai pentru a pastra caracterul de FORUM si a nu permite manifestarile de tip "talcioc". Pentru ca esti la "Masini unelte", da o raita pe diferitele subiecte si vezi cam de ce maniera se discuta. Daca iti plac unele, in timp ce altele nu prea, atunci straduieste-te, atat timp cat esti membru al forumului sa pastrezi doar acele abordari de situatii, care fac intr-adevar discutiile atractive. In acest mod, respectandu-i pe toti ceilalti, iti castigi propriul drept la respect. Sper ca printre cei pasionati de masini-unelte, vei gasi cel putin unul in cunostinta de cauza asupra problemei pe care ai abordat-o si care acum reiese si din titlul subiectului.Altminteri, Toate Bune!
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Desi nu este exact ceea ce cajuti, iata in atasamente schema electrica a strungului SNA 360, impreuna cu unele indicatii despre ea, extrase din cartea Actionarea Electrica a Masinilor Unelte, de un colectiv de autori, in frunte cu V. Tabara, aparuta la Editura Tehnica in 1980. Este foarte posibil sa fie asemanatoare cu cea pe care o cauti.

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări