Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

Am un tv KET made in China cu sasiu PH06-07 0825, procesor TDA9341PSN3A, sursa FSCQ0765RT, audio AN7522N, baleiaj vertical LA78040, trafo linii BSC24-01N4010X. Tv-ul a avut sursa defecta, s-a remediat prin inlocuirea integratului FSCQ0765RT. Memoria defecta. Am inlocuit memoria si am scris-o cu un dump de RYDER sasiu THP1008. Tv-ul merge pe intrarea audio-video. Raspunde la comenzi, totul pare in regula. Pe semnal CATV nu prinde decat 6 posturi din 42. Selectorul este de tip ET-5EE-K04. In service menu nr. 1 (fisier atasat) am modificat parametrul BAND 0,1,2. Prinde aceleasi 6 posturi dar zice el ca pe benzi diferite. Care ar putea fi problema? De ce nu prinde toate posturile? Aveti sugestii? Nu am gasit nici dump nici schema originale la acest sasiu. Multumesc.[attachment=0]IMG_015.jpg[/attachment]

Link to comment
  • Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 4 months later...

va salut ! pot sa-l redeschid topicul ?? a avut sursa defecta , am luat numai sasiul la atelier , am pus pe alt ecran , l-am reparat si era imaginea cam mare pe bv , am intrat in servis menu6483 , fiind imaginea mare nu am vazut "factory" in coltz , l-am lasat in pace cu gandul ca poate nu intra asa in servis , m-am dus la client si cand l-am pus pe tubul lui bineinteles ca mi-am servit-o asa pe seara , apare "factory" cu rosu in coltz stanga si nu mai iese nicicum cu nici o tasta . sasiu PH06-070825 scrie pe dumnealui , TDA9341PS/N3/A este procesorul . telecomanda functioneaza corect , pana este programul afisat pe ecran pot schimba programele , menu , orice , in momentul in care apare "factory" se blocheaza tv , nu mai merge nici din tastele onboard , nimik . o solutie ??un dump bun ?? am incercat pe cele 2 de mai sus si nu porneste deloc inalta tensiune...

Link to comment

l-am incercat si totusi nu merge . pe etiketa dp procesor scrie TDA9341-EA3X . am cules dumpul lui si l-am scris pe alta memorie , aiurea de proba , si functioneaza , am crezut ca memoria pe care scriam e cu ceva hiba ...ma exaspereaza , firar sa fie de chinezisme !!!

Link to comment

l-am incercat si totusi nu merge . pe etiketa dp procesor scrie TDA9341-EA3X . am cules dumpul lui si l-am scris pe alta memorie , aiurea de proba , si functioneaza , am crezut ca memoria pe care scriam e cu ceva hiba ...ma exaspereaza , firar sa fie de chinezisme !!!

Mai incercati si cu asta.daca nu merge eu nu mai am altul.Nu ati incercat sa repetati intrarea in sertvice Meniu 6483 de mai multe ori?Nu dispare oare asa?
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines