Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alarma FAI-300


Recommended Posts

Am gasit in modulul de comanda stabilizatorul de 5V care nu mai scotea nimic, precum si C-ul de filtraj de 1000 micro/16V umflat.Dupa ce le-am scos din cablaj, am masurat la rece si am gasit alimentarea CI tip PIC16F84 cca 7 ohmi fata de masa (pinul5 fata de pinul14).Daca voi scimba PIC-ul imi puteti da un dump cu ce ar trebui scris in el? Mentionez ca nu am niciun fel de documentatie a alarmei, o am la pachet cu masina.

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vezi intai daca decodarea semnalului de la telecomanda e facuta de receptor, adica daca mai e si alceva pe modulul ala inafara de operationale.Daca decodarea e facuta de receptor rezolvarea cea mai simpla e sa faci tu softul, daca nu, e cam complicat. Eu am facut un soft de decodare ptr PT2272 si nu e simplu deloc.O alta varianta ar fi sa iei alta alarma, eu am dat 70ron pe un fai-330.Dump-ul nu cred sa-l gasesti pe undeva.

Manualul il gasesti aici http://www.daciaclub.ro/magicar-fai-300-t181103.html postul nr 8

Link to comment

Vezi intai daca decodarea semnalului de la telecomanda e facuta de receptor, adica daca mai e si alceva pe modulul ala inafara de operationale.Daca decodarea e facuta de receptor rezolvarea cea mai simpla e sa faci tu softul, daca nu, e cam complicat. Eu am facut un soft de decodare ptr PT2272 si nu e simplu deloc.O alta varianta ar fi sa iei alta alarma, eu am dat 70ron pe un fai-330.Dump-ul nu cred sa-l gasesti pe undeva.Manualul il gasesti aici http://www.daciaclub.ro/magicar-fai-300-t181103.html postul nr 8

Am pus osciloscopul si am semnal de intrare in PIC, diferit functie de actionarea telecomenzii.Totusi cred ca mai simplu iau alta alarma, ca un PIC nou costa in jur de 40 RON.
Link to comment
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines