Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat masura cu cleste


Recommended Posts

Salut am nevoie sa aflu consumul unei aeroterme.Am vazut pe net un multimetru cu cleste care se pune peste fir dar nu am mai lucrat niciodata cu asa ceva.Am nevoie sa stiu cum il setez pentru a masura consumul unui aparat electrocasnic.Si as dori sa stiu in ce este exprimata valoarea aratata pe ecran.

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Clestele acela (cleste de curent) se pune pe 1 (unul) singur fir.Din motive de electrosecuritate itzi recomand sa impumuti o priza cu wattmetru sau sa aplici metoda indirecta cu contoarul de energie electrica. Opresti totul, mai putin aeroterma, masori de catva ori inntervalul necesar pentru o rotatie completa a discului sau dintre 2 clipiri ale LED-ului de la unul electronic.Cu informatiile inscrise pe dispozitivul de le RENEL si cu verificare cu un bec de 60/100 W ai sanse sa apreciezi destul d ebine consumul real al aerotermei. Rapid si ieftin.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines