Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Control automat al amplificarii ?


Mondan

Recommended Posts

Exista sift de control automat al amplificarii ?Sub Linux ?De ex: deschizi un playlist pe youtube. Dupa cu ii spune si numele "dufuzeaza-ta singur" fiecare pune acolo ce vrea. Si in cazul 10 pise a lui Gypsi King fiecare au fost uplodate cu un volum dferit. Astfel de cate ori se schimba piesa eu trebuie sa modific volumul sa se intelega ceva. Ele difera ata de mult incat unele au 5% volul si altele 95%volum.Asta sa se fac automat.

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ăsta nu e control automat al amplificării, tu vrei mai degrabă un fel de nivel constant la ieşire, cred că se numeşte "normalizare" pe forumurile de Winamp.Există plugin-uri pentru Winamp care fac asta, dar rezultatele sunt de multe ori discutabile.De multe ori, problema e modul cum a fost codată în format .mp3 melodia respectivă. Dacă ar trebui să ai 256 de nivele de volum, iar la un moment dat ai în melodie un "click" de nivel maxim, te poţi trezi cu toată melodia "comprimată" între 0 şi 60 (în loc de 256). Soluţia e să scoţi respectivul "click" din melodie cu un editor audio sau să foloseşti tot un editor audio pentru "normalizarea" volumului.De-obicei, nu merită efortul. Cauţi altă versiune a melodiei respective, codată corect şi asta este.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines