Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Saba sasiu IKC2


Recommended Posts

Buna ziua.Va rog as avea nevoie de o sugestie cu privire la tv de mai sus.Este adus din franta.La conectarea la cablu tv prinde cateva posturi dar total alaturi si cand incerc acorul fin din tastele frontale imi da sonor dar imaginea este foarte puricoasa.Am un manual service dar este total neinteligibil.Am incercat sa activez mai multe norme prin modificarea RR96 din optiunile matricei procesorului acum am BG-S,DK,NTSC.Insa problema cu posturile care le receptionez alaturi tot a ramas.Imi poate spune cineva ce model de cale comuna compatibila cu normele BG-DK s-au un model de fus trebuie sa pun in calea comuna?Acum am un filtru metalic pe care scrie F5315.Va multumesc anticipat..

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

am schimbat selectorul cu unul din dezmembrari si acum posturile sant stabile fara a le cauta din acoard fin insa sant alb negru si cu sonorul ca si cum ar fi in dk(barait).Imi cer mii de scuze la postul de mai sus am gresit descrierea este vorba de pal+,pal/s,secam,ntsc.Va ra rog o sugestie ca m-a disperat rabla asta....

Link to comment
  • 3 weeks later...
  • 3 years later...

tiby, ti-am scris si pe pm, poate n-ai vazut.

 

Am capatat si eu unul, cred ca tot de pe dincolo adus.Un Saba TC416.Daca ma iau dupa schema scrie ca are B G D K si K'..Practic, pe cablul de la KTVNET prinde citeva posturi.Sau, ma rog, asa sint ele prinse de cineva cred.Practic n-am habar cum se prind posturile, telecomanda e ciudata rau..pot ajunge la 1-9 dar daca apas tasta 0/av sare direct in av..etc.Rugamintea mea: ai cumva documentatia? Si..mai stii ce fel de tuner I-ai montat de I-ai extins banda?

 

Apoi, ce e cu acea RR96?Am vazut tabelul ala dar e cam criptic..practice x-urii aia arata ca se monteaza sau ca nu?Multumesc.

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines