Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce soft e asta?

niq_ro

Recommended Posts

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• niq_ro

5

• Guest1

1

• Cristiano

1

• XAN77

1

• 1 month later...

N-as crede ca-i Eagle3D, care face mult mai frumos (vezi avatarul din stinga :yawinkle: ).

ai dreptate.. ma jucai si eu si-mi facui niste 3d-uri in EaglePS: inca nu am apucat sa vad cum fac sa se vada si piesele "necunoscute" da' pentru inceput merge :supz:

am bagat si eu acum eagle3D si povray dar poza creata la sfarsit este de 512/384, prea mica rezolutia si nu am gasit de unde s-o schimb. Aveti idee ? si inca ceva de pe siteu de unde am luat eagle 3d am luat si acele librarii fisierele .png parca, unde trebuiesc puse ? ca am generat cu povray un cablaj si nu apar rezistentele ... nu are nici rezistente ?

vezi ca atunci cand se instaleaza partea de 3d are inclus si fiserul Eagle3d_e.pdf intr-un subdirector DOC iar in subdirectorul EXAMPLES vezi capsulele pe care el stie .. folosesti piesele care au capsulele alea (eu mi-am listat brd-urile ca sa stiu ce capsule sa folosesc).. despre alte setari tot in pdf-ul ala gasesti :supz: