Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

combina muzicala audio sony


Guest tzuki

Recommended Posts

Buna dimineata,Va salut in primul rand fiind mai nou pe site.Am si eu o problema si de aceea m-am gandit sa apelez la dv.Am o combina muzicala Sony model HCD-CPX1 care nu mai deschide in totalitate ci doar pana la jumatate componenta in care se aseaza discul astfel incat nu o mai pot utiliza.In rest combina este ok si mi-ar pare rau sa renunt la ea doar din acest motiv pt. ca are o sonorizare foarte buna.Din pacate in Pitesti nu exista un service autorizat care sa ma ajute sau cel putin nu stiu eu.M-ati putea ajuta?Multumesc anticipat si va doresc o zi excelenta.Adrian.

Link to comment
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Buna dimineata,Va salut in primul rand fiind mai nou pe site.Am si eu o problema si de aceea m-am gandit sa apelez la dv.Am o combina muzicala Sony model HCD-CPX1 care nu mai deschide in totalitate ci doar pana la jumatate componenta in care se aseaza discul astfel incat nu o mai pot utiliza.In rest combina este ok si mi-ar pare rau sa renunt la ea doar din acest motiv pt. ca are o sonorizare foarte buna.Din pacate in Pitesti nu exista un service autorizat care sa ma ajute sau cel putin nu stiu eu.M-ati putea ajuta?Multumesc anticipat si va doresc o zi excelenta.In pitesti este service 100% stiu asta.Problema ta este problema mecanica .Ori mecanica e sarita de la loc ori curelele de la ea sunt distruse.Daca vrei iti gasesc un nr de telefon de la un service din pitesti. Adrian.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines