Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung CW-21M063N


Recommended Posts

va salut! am si eu probleme cu acest model de samsung,proc(multifunctional) tda 12025PQ/N1F80,cadre LA 78040,tv-ul porneste,toate tensiunile sunt perfecte,am imagine cu cursa inversa,imagine care se inchide aleatoriu;la cateva secunde,apare iar,ledul palpaie continuu! tv-ul a fost la un atelier,unde i s-a spus proprietarului ca ar fii multifunctionalul de vina(dupa ce,in prealabil,le spusese proprietarilor ca e tubul defect). nu am apucat sa probez tubul,abia am apucat sa pun integratul pe placa,sa vad si eu despre ce e vb! am si cautat,de curios,dar nu prea am gasit sa comand acest integrat! un sfat ar fii binevenit! va multumesc!

Link to comment
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pffffff :nas: ,eram convins ca e scump! o sa trebuiasca sa il iau acasa la sapat! ma gandesc sa nu il fii ars cel la care a fost tv-ul,ca eu l-am pus la loc pe placa destul de greu,cablajul era deteriorat s.a.m.d! ma gandesc ca aprinderea intermitenta a ledului de pornire are legatura cu un defect al integratului! o sa revin cu rezultate saptamana viitoare! va multumesc pt raspunsuri!

Link to comment

va salut ,din nou! abia mi-am facut ceva timp sa mai arunc un ochi in tv-ul acesta! rog din suflet un dump(daca aveti verificat,daca nu ,cum o fii),as incerca sa ii rescriu memoria(sau ar fii ok o memorie goala?)! am strapat rezistenta de limitare a tensiunii de filament,nici o modificare! va multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines