Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dilema cu Tubul de plastic!


Guest AndreiPio

Recommended Posts

Guest AndreiPio

Salut am si eu nevoie de un sfat..am facut o incinta[subwoofer] din pal de 2 cm..pentru un dif Domotec Germany..de 300w/4ohmi.Tin sa mentionez ca este o incinta cu difuzorul in interior..se aude foarte placut bassul fara tub de evacuare.[doar gaura7cmDiametrul]Iar cand ii pun tubul de plastic pentru evacuarea aerului parca il ineaca nu se mai aude la fel de profund ce gresesc..?astept un raspuns.Stima..de la un incepator:)

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

incinta cu difuzorul in interior ? vrei sa zici bandpass ? ...fara tubul de .. bass-reflex zici ca se aude mai bine ? daca suna inecat atunci as zice ca tubul e subdimensionat(nu e bien acordat) , da mai multe detalii legat de cutie , legat de difuzor(parametrii) si pune si niste poze cu el(subwooferul) :da

Link to comment

linkul din pm nu merge . chiar nu are relevanta daca o cutie e urata sau nu :rade: daca e facuta bine (si dupa specificatii) chiar nu conteaza . nici eu nu sunt expert dar incerc sa ajut cum pot , am gasit un proiect de cutie pentru modelul tau . si atasez parametrii t/s , ii las pe cei mai priceputi ca mine sa se exprime :jytuiyu .

Link to comment
Guest AndreiPio

Multumesc;))..dar stii ce nu cred ca il voi modificavroiam sa stiu doar de ce cand ii pun tubul din plastic se infunda bassul.multumesc inca odata!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines