Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invertor DVD-Player Scott

blue36

Recommended Posts

Am un tv lcd Hyundai K80ATWHY 8" cu tuner dublu, analogic si digital, din pacate lipseste invertorul, am un display de la un dvd player portabil Scott, nu stiu modelul avind numai display-ul, am luat invertorul de pe acesta si vreau sa-l adaptez la tv.In mufa invertorului am urmatoarele conexiuni:1-GND2-C_IN3-GND4-Y_IN5-GND6-CVBSCum as putea sa fac acet invertor sa functioneze?Nu am idee unde sa bag alimentarea si comanda de aprindere a disply-ului.Multumiri!

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• blue36

3

• dan cod

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

In mod normal nu au ce sa caute pe mufa de la invertor asemenea intrari, pentru a intelege mai bine atasez imaginile cu invertorul, placa cu controlerul si display. In poze se vede unde am taiat mufa!Sper ca acum poate va dati seama cam ce invertor este si-mi puteti da niste sfaturi!Stima!

In mod normal nu au ce sa caute pe mufa de la invertor asemenea intrari, pentru a intelege mai bine atasez imaginile cu invertorul, placa cu controlerul si display. In poze se vede unde am taiat mufa!Sper ca acum poate va dati seama cam ce invertor este si-mi puteti da niste sfaturi!Stima!

Care este cel care vrei sa il montezi cel mic?banuiesc(numai invertorul)placa mai mare nu este numai invertor Dac aceasta placa vrei sa o inlocuiesti toata va fi mai greu daca vrei numai invertorul merge sigur.da amanunte..Eu am schimbat la aparate din astea invertoare luate de la tehnoelectric .La un invertor ai +,-.on/off si eventual lumina nici nu ai nevoie de altceva.

Vreau sa montez doar invertorul, placuta aceea mica cu traf pe ea. Stiu ca trebuie sa am +,-, on/off si comanda de backlight dar pe placuta in dreptul mufei am inscriptionarile care le-am scris mai sus. Partea proasta ca pe controler NU scrie absolut nimic, asa ca nu am niciun punct de reper cum l-as putea pune in functiune!