Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor matiz


suat

Recommended Posts

Am un matiz din 2004 cu urmatoarea problema:in trafic mi s-a aprins becul de la frana de mana. Trasg de frana de mana...eliberez... nimic... becul oscila in intensitate cand era frana de mana lasata, iar cand o ridicam statea ferm aprins.[ la nr de chilometri facuti de la ultima alimentare, astept si becul de benzina sa se aprinda ] Ajung acasa... incui..plec... vad pe geam ca masina are pozitiile aprinse... cobor.. sa le sting... n-am reusit, Blocul de lumini era pe pozitia oprit, eu aveam luminile de pozitie aprinse si... beculetul rosu de la frana de mana aprins, fara contact pus.Pun contactul... revine la normal.. se sting pozitiile, totul revine la normal, mai putin becul de la frana de mana... scot contactul..se aprind pozitiile... pun contactul..se sting pozitiile... si tot asa. I-am scos borna... :jytuiyu Cam coincide cu momentul cand asteptam becul la benzina sa mi se aprinda.Ce poate sa aibe.

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Trebuie s-o iei incet-incet, controleaza placutele de frina ( nu mai stiu daca au senzor de uzura sau nu, al meu parca n-avea ), nivelul lichidului de frina in rezervor ( deasupra pompei de frina ), alte probleme electrice ( fire cu izolatia proasta sau roase de vreo tabla ) Eu am avut matiz pe care l-am vindut cit inca mai mergea, dar frinele nu mi-au facut niciodata probleme.Nimeni nu-ti poate da o solutie precisa de diagnosticare, trebuie vazuta masina si controlat.Da-mi o adresa de mail aici sau pe mp si-ti trimit un manual complet de service de matiz daca te pasioneaza electrica auto.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines