Guest Paraipan Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Salut tuturor! In primul rand vreau sa precizez ca nu sunt electronist, doar un om ofticat si disperat. Posed un TV LCD Samsung LE 27s71 cumparat in aprilie 2007. N-am avut probleme cu el pana in seara asta cand dintr-o data, in timp ce ma uitam la un film a disparut imaginea. Apare un fond negru cu niste dungi verticale albe si de alte culori. Sonorul e nealterat, pot schimba canalele fara probleme (imi dau seama ca se schimba sonorul). Produsul e iesit din garantie de un an iar aparatul s-a stricat desi pe certificat scrie durata medie de functionare 7 ani. Intrebare: nu ma intereseaza neaparat ce are, caci nu ma pricep. Vreau sa stiu cam cat ar costa defectiunea si cum pot da peste cineva care ma poate ajuta. Va multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGHIU Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Ca sa aflati cat costa: la un service specializat aflati sigur Iar legat de durata medie de functionare...reclama ca la toate din tara asta,calitate mai putin din pacate si mai exista si ....noroc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.