Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Toshiba 28N03B - norma britanica


Guest gaunash

Recommended Posts

Guest gaunash

Buna seara, as dori sa stiu care sunt pasi pentru a trece televizorul Toshiba 28N03B cu sasiu COSS si selector ENU87D20G3 in norma BG. Am acces in service dar nu gasesc optiunea respectiva.Va multumesc

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Buna seara, as dori sa stiu care sunt pasi pentru a trece televizorul Toshiba 28N03B cu sasiu COSS si selector ENU87D20G3 in norma BG. Am acces in service dar nu gasesc optiunea respectiva.

Va multumesc

Asta e treaba complicata pentru un depanator cu experienta mare ,daramite pentru unul incepator.

1. Tunerul ENV87D20G3 ( nu ENU87D20G3 cum ai scris tu ) este doar UHF,deci trebuie montat un tuner triband compatibil cu acesta.

2. Citeste si topicul din link-ul de mai jos

toshiba model 28N03B link

3. Pentru a functiona in cele trei benzi + sunet BG+DK este posibil sa fie nevoie de schimbarea microprocesorului cu un altul softat de producator pentru aceasta situatie;citeste si ce scrie in link-ul urmator

http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=1123.0

Deci,in concluzie,costuri uriase si munca foarte multa + o doza de risc.Tu decizi daca merita.Pentru a te folosi de el solutia fara riscuri este cuplarea la un receptor de satelit ori la un receptor digital indoor al unei societati de cablu.

Link to comment

Din pacate TV1 are dreptate!!!S-ar mai putea folosi si printr-un video, la televiziunea prin cablu.Bagati cablul tvs in video si cautati programele cu ajutorul video pe care l-ati cuplat la tv-ul cu pricina! :nas:

Am uitat de solutia cu un videorecorder ( desi si aici se poate ajunge la o problema de genul schimbat tuner cu unul hyperbanda daca VCR-ul nu are asa ceva ).O alta solutie, zic eu poate cea mai buna, este achizitionarea unui tv tuner extern pentru televiziunea terestra si pe cablu.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines