Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

philips 14pt1352 sasiu L6

adrianvmx

Recommended Posts

Problema cu acordul acestui tv ,se vede imaginea dar deviaza intermitent de pe post atat imaginea cat si sonorul in cautare automata nu se opreste pe post .Mentionez ca am inlocuit selectorul de proba am verificat u33 si este buna am incercat ajustarea bobinei 5100 nu am schimbat fusul si nici filtrul de pe video jungla este cu 8362 .Va rog cateva sfaturi.

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• adrianvmx

5

• mariancalinescu

1

• naebv

1

• doru tv

1

• 11 months later...

Dupa aproape un an televizorul revine cu aceeasi problema am schimbat din nou bobina de CAF ideea este ca nu se opreste pe post din prima ,trebuie de fiecare data sa mai apesi odata search (se opreste intre canale) desi pe unele posturi aleator se opreste din prima in special pe cele din UHF .Acest lucru incomodeaza cautarea automata a programelor mai ales ca clientul este abonat la alta firma de cablu .Am incercat adjustarea bobinei de CAF timp de cateva ore inarmat cu multa rabdare, am schimbat rezistenta 3143 si condensatorul 2143 care sunt inseriate cu bobina de CAF.

Dupa aproape un an televizorul revine cu aceeasi problema am schimbat din nou bobina de CAF ideea este ca nu se opreste pe post din prima ,trebuie de fiecare data sa mai apesi odata search (se opreste intre canale) desi pe unele posturi aleator se opreste din prima in special pe cele din UHF .Acest lucru incomodeaza cautarea automata a programelor mai ales ca clientul este abonat la alta firma de cablu .Am incercat adjustarea bobinei de CAF timp de cateva ore inarmat cu multa rabdare, am schimbat rezistenta 3143 si condensatorul 2143 care sunt inseriate cu bobina de CAF.

incercati un alt tuner

Am incercat si cu alt tunner se comporta la fel , sa fie de la TDA8362 sau componentele de pe langa nu inteleg de ce s a dereglat si bobina pe care am schimbat o acum ceva timp.

Am mai inlocuit r3119 270k, r3921 390k ,c3817 4,7mf de pe traseul IDENT , am scimbat placuta cu filtru de suprafata cu una identica si problema persista :nu se opreste din prima pe program ;se opreste "intre" astfel dupa o cautare automata cand vrei sa vezi ce ai facut un program se vede celalat "pauza" si tot asa, rar cand se vad unul dupa altul .