Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

instalatie sarbatori furtun sa clipeasca.


Recommended Posts

Salut nu stiu cat de bine suna titlu topicului si cat de bine l-am incadrat dar am o instalatie pe furtun de aprox 15 m care as dori sa o fac sa flashuiasca.Am auzit ca se poate si cu starter de neon .Problema este ca nu vreau sa flashuiasca prea repede dar nici la 10 min o data.Sper ca ma puteti ajuta macar cu valoarea starterului si cum in conectez cu instalatia si daca este functionala toata treaba.Scuze de deranj si exprimare.Sarbatori fericite.

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest adelinn

fiind mai mic am avut o instalatie de pom caruia ii pusese cineva un starter dar era instalatie cu beculete, nu cu leduri.palpaie neregulat, dar frumos si chiar a rezistat cativa ani.nu stiu sigur la o instalatie cu leduri daca functioneaza dar de legat se leaga in serie cu instalatia.

Link to comment
Guest adelinn

eu de multe ori cand nu sunt sigur de ceva merg pe experimente, mai ales daca riscul de a strica ceva sau sunt costuri mici.daca as fi in locul tau as lua un starter, sunt de exemplu ceva startere universale 4-65W (adica pot fi folosite pt neoane intre 4 si 65wati.costa aproximativ 1-2 lei deci nesemnificativ si l-as conecta cum ziceam, in serie cu becurile si as vedea practic cum clipocesc beculetele.banuiesc ca acel furtun e destinat sa fie alimentat la tensiunea de la priza, 220V.daca nu e facut sa fie alimentat la 220V atunci nu merge deloc cu starter.oricum, ai grija la legaturi, izoleaza bine firele :speriat

Link to comment
Guest savamec

Am avut si eu o astfel de problema.Am cumparat 20 m de furtun transparent iar vanzatoarea mi-a dat o cutie de alimentare, spunand ca rezista la lungimea lui. Dupa o seara de folosinta s-a facut scrum. :jytuiyu Acum am cautat si am gasit o cutie de alimentare mult mai mare ca dimensiune si scrie pe ea ca rezista la 50m.Toata afacerea a costat 15 Ron.Cutia are 8 jocuri de lumini.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines