Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD TV MYRIA mod MY20735


Recommended Posts

Am acest tv la reparat cu sursa+invertor cam "varza", din pacate nu am gasit nici o schema. Placa respectiva este inscriptionata LIEN CHANG ,AIVP -0026, PCB REV A, CY D3V0, 94V0. Este echipata cu integratele smd BA7F19, BIT3193G, LD7575PS ,la care de asemenea nu am gasit data sheet-urile. Poate cineva sa ma ajute cu o schema sau macar data sheet pt integrate? Va multumesc anticipat!Revin, am gasit data sheet pt toate integratele, cu mentiunea ca integrateleBA7F19 sunt de fapt AO4606( prefixul AO este pt producatorul ALFA OMEGA SEMICONDUCTOR INC)

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Am rezolvat intre timp tv-ul, am gasit doua dintre integratele AO 4606 ( din cele patru cu care este echipata partea de invertor) in scurt. Dupa inlocuirea lor si a electroliticilor de rigoare, tv-ul a pornit fara probleme. Mi se pare ca radiatorul pe care sunt doua duble diode Shottky si o sursa comandata KA78R..., este cam subdimensionat, ca la toate chinezariile, asa ca inainte de a-l da clientului o sa-l maresc un pic pt. o mai buna disipare termica.O seara buna si linistita va doresc, de la Cluj, numai bine!

Link to comment
  • 2 years later...
Guest mike23x3

o săptămână am căutat mizera asta de sursă+invertor chinezească ce uneori echipează Myria MY 20735

thttp://elektrotanya.com/lienchang_aivp ... nload.html

 

click pe Get manual

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines