Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV TRIDENT 1440


Guest mirci2005

Recommended Posts

Guest mirci2005

Sal.Am un Tv TRIDENT 1440 cu telecomnada seria 54D5. As dori si eu sa stiu care este codul; de service sa pot configura imainea, pemtru ca acum imaginea este turtita in partea de sus.

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest mirci2005

Buna seara,Scuze pentru informatiile subtirele pe care le-am pus. Insa si acum tot ce am sunt urmatoarele date care sper sa fie bune:Pe placa intr-o laterala am gasit scris: HD-36A-2-PCBIn rest am mai facut catece poze daca sunt de ajutor.Va multumesc anticipat.

Link to comment
Guest mirci2005

Buna seara,Va multumesc mult a mers cu codul dat de voi Vol-,menu,6,5,6,8 am intrat in meniul de fabrica si am incercat eu sa il reglez se vede mult mai bine decat inainte dar de unde stiu eu (unde pot gasi setarile din fabrica), ca sa il fac ca nou.Da Tv are un an si jumate de cand il am si in urma cu ceva vreme din greseala am intrat in meniu Factory si am modificat o valoare si dupa care nustiu cum am resuit sa ies din meniul ala si nu am reusit sa mai intru. Am stat asa aproape 3 luni dupa care intro zi nu s-a mai aprins Tv si ieri am fost la reparat cu el si mia cerut 90 Ron sa il repar (Tv-ul nou =150Ron), deci am refuzat reparatia dar vazand unde a umblat omu si stiind ca nu am nimik de pierdut am dezlipit cele doua piese stricate m-am dus in oras am luat noi si le-am lipit dar de la cel la care am fost la reparat am aflat de acesct cod service si asa am dat de voi. Deci inca o data va multumesc pentru ca o reparatie care era cel putin 90Ron am facut-o eu cu doar 17,5Ron. Multa sanatate tuturor.P.S. Daca puteti sa imi dati valorile de fabrica sa il pot seta va multumesc inca o data nu de alta dar nu sunt un electronist ci un tip al carui buget l-a facut sa isi bage nasul singur pana la urma.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines