susanu_pisu Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Deschid acest subiect intrucat vreau sa fac un mixer cu reverb doar pe partea de la microfoane...am un mixer behringer mx802, cu 2 intrari de microfon, la care vreau sa le creez un reverb...pentu asta am gasit 2 modul e din 2 DVD-uri, acele module la care se conecteaza microfon pentru karaoke...As vrea sa conectez inserez aceste module in interiorul mixerului....intrebarea este daca se poate, si sa fac ceva un reglaj al reberbului, pe potentiometrul de Aux/FX...o sa incerc zilele astea sa fac si niste poze....inca nu am desfacut nici mixerul, si nu stiu de ce spatiu dispun....Stima Link to comment
remus68 Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Daca vrei schema aparatului trimite un claxon, dar nu este nevoie sa desfaci mixerul pentru a intercala un efect! Este suficient sa iei semnal de la una din iesirile AUX SEND 1 sau 2, sa il aplici la intrarea efectului si sa injectezi apoi semnalul de la iesirea efectului la AUX RETURN 1 respectiv 2. Conexiunile se fac cu jack-uri de 6,3mm. Link to comment
susanu_pisu Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 Daca vrei schema aparatului trimite un claxon, dar nu este nevoie sa desfaci mixerul pentru a intercala un efect! Este suficient sa iei semnal de la una din iesirile AUX SEND 1 sau 2, sa il aplici la intrarea efectului si sa injectezi apoi semnalul de la iesirea efectului la AUX RETURN 1 respectiv 2. Conexiunile se fac cu jack-uri de 6,3mm.buna idee.....o sa incerc....Stima! Link to comment
Recommended Posts