Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

CE SE AUDE DE P-AUDIO?

Guest Panadol

Recommended Posts

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mircea Bartic

3

• adi_0106

2

• ICEMAN

2

• Bogdi16

1

:prayer: auzi vin chiar pe la mine prin oras si nu am un om care sa distribuie aici in oras :rolleyes: :prayer:

Pai dak vin cu vaporul :rock: Urcate pe vapor sa vezi cate sunt....cred ca o sa mori de ciuda acol :prayer:

Iceman, de ce nu te faci si tu distribuitor local, daca tot zici ca nu mai este altul ? Nu-ti trebuie asa multi bani, si daca ai incredere ca le vinzi, faci si un imprumut la o nevoie. Sau iti iei un asociat cu capital :smt004 Castigi si tu, castiga si importatorul, castiga si cumparatorii locali, ca nu mai trebuie sa plateasca transportul si au dealer local la care sa vina cu reclamatiile :axe: Competenta ai, sansa a aparut, clienti sa mai gasesti :yawinkle:

clienti sa mai gasesti

clienti faci rost usor ...... daca faci cateva incinte pt difuzoare sa le "explici" cum se aude un bass adevarat (majoritatea asta vor) si mai faci si putina reclama .... si ar trebui sa te poti "ridica" usor ......... parerea mea :smt006

Poti sa faci altceva pt a atrage clientii: publicitate prin incintele pe care le produci, nu in sensul sa scri pe ele adresa unde te pot gasi pe net etc ci sa le faci de o calitate extraordinara, sa le placa la toti si atuncea sa vezi cum te recomanda si la prieteni.