Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microfon PC pe cablu lung


Guest MindToAsk

Recommended Posts

Guest MindToAsk

Salutare.Am cautat peste tot dar nu gasesc raspunsul la o intrebare. Cum pot conecta un microfon de birou (din acela ieftin de 10 lei pentru PC) la calculator printr-un cablu de aprox. 50m? Am microfonul, am taiat cablul si l-am prelungit cu un ftp de 50m, l-am conectat la PC dar are foarte mult zgomot, semnalul e foarte slab. De ce am nevoie ca sa elimin zgomotul iar microfonul sa functioneze ca si cum ar fi conectat fara prelungitor?As prefera ca preamplificarea (si/sau filtrarea) sa se faca la partea cu conectorul pentru placa de sunet.Multumesc de ajutor.

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Salut! In primul rand cablurile ftp, utp, stp si alte tipuri din aceasta categorie sunt folosite pentru transferul de date intre computere mai precis in retele de calculatoare si nicidecum in domeniul audio. Va recomand sa folositi un cablu audio ecranat de foarte buna calitate, dar la 50m o sa aveti oricum zgomot. O alta solutie ar fi sa folositi un microfon wireless.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines