Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG model no: CF-20E40


Recommended Posts

  • Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salut ! Am si eu acest tv-u LG model no: CF-20E40,care merge vreo 10 minute si se opreste,vreau ca sa stiu ce se intampla cu acest tv-u de se opreste din mers. :speriat Astept raspunsuri urgente !! :dans: Multumesc mult ! :cadou

Banuiesc ca trece in stby?nu?Se poate porni imediat sau nu?cand se opreste?daca se poate porni imediat schimba filtrajul pe driver linii.
Link to comment

Am inlocuit 1uF/160v care se afla in etajul driver linii, si de la ora 20:50 pana acuma a mers fara oprire TV'u :aplauze Sa-l mai tin pornit cateva ore sa vad cum se comporta.Va multumesc mult! :aplauze :dans:

Mai mult ca sigur ai scapat de defect. Stai fara griji. Defect clasic la acest sasiu 1Mf / 160volti. :da
Link to comment

Vreti sa stiti si DECE v-a trimis d-l Lucian direct la driverul de linii ? Va dau explicatia pe MP.

DE CE nu o dati aici ca deaia e forum !! :sparge:
Aveti dreptate, d'aia e forum ! Deci LG -ul(fost Goldstar)a aplicat o schema de protectie copiata de la PHILIPS. Asta consta in plantarea pe principalele bare de tensiune si chiar pe driverul de linii a unor diode cu catodul catre plusul controlat si cu anozii catre un tranzistor plantat pe bara de comanda stand/by. La uscarea sau defectarea C-urilor de pe barele respectiva controlate, apareau spike-uri negative de tensiune care aruncau rapid in stand/by aparatul.
Link to comment

Aveti dreptate, d'aia e forum ! Deci LG -ul(fost Goldstar)a aplicat o schema de protectie copiata de la PHILIPS. Asta consta in plantarea pe principalele bare de tensiune si chiar pe driverul de linii a unor diode cu catodul catre plusul controlat si cu anozii catre un tranzistor plantat pe bara de comanda stand/by. La uscarea sau defectarea C-urilor de pe barele respectiva controlate, apareau spike-uri negative de tensiune care aruncau rapid in stand/by aparatul.Deci, in cloncuzie ce este de facut la acest TV ca sa functioneze normal??

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines