Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TEHNOTON DUO RS 1211

Recommended Posts

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

http://www.proradioantic.ro/?x=item&id_p=5711

Aparatul este capabil sa receptioneze numai emisiuni radiofonice transmise AM in benzile mentionate de tine. Pentru a receptiona emisiuni MF, practic, trebuie sa construiesti un alt radioreceptor.

Daca vrei sa asculti emisiunile MF in banda 88...108MHz, trebuie sa achizitionezi un radioreceptor care are din costructie posibilitatea receptionarii acestei benzi.

Nu strica aparatul! Daca nu ai nevoie de el, doneaza-l unui membru "Proradioantic", care il va reconditiona.

Aici nu-i vorba de facut scoala pe aparate, ma gandeam totusi ca este vreo solutie pentru FM ... aparatul o ramana asa cum este in momentul de fata, il pun la colectie.Am mai facut eu prostia pe la 12-13 ani sa dezmembrez un Radio Pacific si un Magnetofon Grundig TK125 ( pe lampi ) pentru diferite piese din ele, aparate dupa care acum imi cam pare rau; mai ales dupa magnetofon ... asa ca acum m-am lecuit :limb:

Avand in vedere ca domeniul electronicii ii destul de vast si cuprinde multe subdomenii ca sa zic asa, fiecare se axeaza pe ce-i place .... intr-adevar legat de partea de radio nu prea am cunostinte ... pana la urma nu stiu cine poate sa zica (,) ca nu ar mai avea de invatat nimic ....

ps. remus68 multumesc pt. documentatie si interventie

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines