Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cod antidemaraj in decodorul de la Super Nova


Guest cosmintby

Recommended Posts

Guest cosmintby

Stie cineva cum se poate citi codul antidemaraj din decodorul de la Super Nova; este inscris intr-o memorie 93c56, cum s-ar putea extrage acest cod?

Link to comment
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest cosmintby

Codul antidemaraj este sigur stocat in decodor. Am extras bin-ul memoriei 93c56 dintr-un decodor, bin pe care l-am dat la cineva si mi-a comunicat codul 6162, care este identic cu codul cheilor masinii, pe care il stiam. Nu stiu cum l-a gasit, cert este ca acesta este sigur, eu nu am reusit sa-l extrag din bin. Atasez bin-ul pt studiu, daca cineva reuseste acest lucru, il rog sa posteze procedura aici.

Link to comment

Dece va intereseaza codul? Doriti sa faceti ImmoOff sau....ca nu am inteles.In cazul in care doriti sa faceti ImmoOff postati ce model de ECU aveti pe masina, in felul acesta puteti primi sfaturi daca se realizeaza ImmoOff prin rescrierea memoriei sau fizic prin taierea unui traseu!

Link to comment
Guest cosmintby

Nu doresc sa fac immo off. Sunt cazuri in care se pierd ambele chei de la masina si in acel moment nu se mai pot configura alte chei (nu se mai cunoaste codul necesar pt virginizarea ECU injectie), proprietarul avand doua variante: sa faca immo off in ECU injectie sau sa inlocuie ECU injectie si cheile. De obicei, proprietarul nu doreste nici una din aceste variante, vrea sa inlocuie numai cheile, lucru imposibil. Prin citirea codului antidemaraj din decodor (codul cheilor cu care a pornit masina), se va putea trece la virginizarea ECU injectie si inlocuirea numai a cheilor.

Link to comment
:rade: Pentru asa ceva nu este necesar sa citesti codul din dump! :rade: Exista un programel care iti da codul in functie de citeva caracteristici ale masinii plus codul care se afla in carcasa cheii.Desfaci carcasa la telecomanda si acolo este un cod imprimat care ar fi bine sa fie notat undeva, daca aveti probleme cu cheile acest cod il dati la cel care programeaza cheile si stie el mai departe.
Link to comment
Guest cosmintby

Asa este, codul se afla in carcasa cheilor, dar nu poti sa-l mai afli daca ambele chei sunt pierdute. Singura cale de aflare a lui este citirea din decodor.

Link to comment
  • 4 months later...
  • 10 months later...
Guest spiridon

Intradevar codul immo de 4 cifre se poate afla:1.din cheia buna (pe aparatele de copiat chei), 2.prelucrind sirul de caractere alfanumerice din cheie cu un program special 3.din dump-ul memoriei decodorului, dar utilizind un soft al unui aparat de copiat chei (gen AD900, Zed bull, etc.), cred ca e criptat cumva , nu e la liber sa-l vezi in hexa !

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines