Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa urmez cursuri


Guest grizzllyy

Recommended Posts

Guest grizzllyy

Ad dori sa urmez cursuri de calificare in domeniul Electronica si automatizari industriale, sau ceva pe aproape. Daca sunt persoane care au cunostinta de institutii (firme, institutii de stat, licee ) unde se pot urma cursuri de durata scurta in acest domeniu va rog sa-mi trimiteti si mie niste adrese.CompletareAm nevoie de o calificare de electronist automatizari pentru un job pe o nava de foraj. Trebuie sa fie de scurta durata si nu neaparat la un nivel ridicat. Important este sa obtin o diploma.Ideal ar fi in Iasi sau Bucuresti.

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Eu cred că e un domeniu care nu poate fi abordat pe termen scurt, cu atât mai mult cu cât e un domeniu periculos dacă nu ştii ce faci. Curentul nu iartă greşelile! Doar Bazele Electrotehnicii îţi trebuie cel puţin o lună intensă ca să faci cunoştinţă cu ele şi e doar A-ul din abecedarul electronicii. Probabil ca un sfert din membrii forumului nici nu ştiu ce e tranzistorul... Dacă ajungi să ştii acestea, poţi spune că ştii piesele de şah şi legile lor de mutare; abia acum poţi juca o partidă, dar până să câştigi mai sunt multe de învăţat.Ştiu că o diplomă nu se ia greu, dar ca cineva să ţi-o dea trebuie să treacă puţin timp firesc în care să fi putut învăţa ceva. De aceea cred că nu prea ai şanse la instituţii de stat. Aş zice să ocheşti spre sectorul privat pentru că e posibil să-ţi permită să susţii probele de evaluare fără să treci prin ciclul de predare care nu poate fi scurt (relativ la aşteptările tale).

Link to comment
Guest grizzllyy

Am rezolvat partial problema.Pentru cei care sunt in aceeasi situatie :Exista unele S.R.L. - uri care organizeaza astfel de cursuri daca sunt un anumit numar de cereri.In momentul de fata am luat legatura cu trei dintre ele ( firme din Buzau, Resita si Onesti) dar inca nu sunt destui doritori pentru a se programa cursul. Se pot lasa date de contact pentru a fi anuntati cand se poate incepe cursul.Cei interesati ma pot contacta pe mail sa le dau un link unde pot cauta astfel de firme.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines