valica Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Mi-au placut asa de mult ceasurile realizate cu lampi nixie incat m-am apucat si eu de construit unul si datorita colegului byt am ales aceasta varianta. Ca si el m-am inspirat de pe acelasi site http://bruno.netstrefa.com.pl/radio/pro ... /index.htm, asa ca nu am sa insist cu detalii si am sa las pozele sa vorbeasca. Link to comment
lorik199 Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 frumos lucrat, dar cauta si 2 bulbi cu neon si fa-i sa clipeasca la 1Hz Link to comment
valica Posted December 1, 2010 Author Share Posted December 1, 2010 Stiu, dar nu gasesc nicaieri sa cumpar, de asta am lasat loc liber intre ora si minute Link to comment
zal Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Foarte frumos! Acu-mi pare rău că n-am păstrat socluri şi decodificatoare ptr ZMxxxx cînd am avut. Link to comment
valica Posted December 1, 2010 Author Share Posted December 1, 2010 Multumesc domnule Zal, cu greu am gasit si eu. Link to comment
remus68 Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Felicitari pentru realizare! Apreciez efortul depus si grija pentru detalii la asablarea montajului. Link to comment
lorik199 Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Stiu, dar nu gasesc nicaieri sa cumpar, de asta am lasat loc liber intre ora si minute http://ro.farnell.com/jsp/search/browse ... allpartial Link to comment
valica Posted December 7, 2010 Author Share Posted December 7, 2010 Multumesc, am cumparat cativa bulbi si am sa vad daca am sa-i montez, deocamdata am pus niste leduri albastre in spatele lampilor. Eu zic ca se vede frumos. Link to comment
Guest viobio Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Multumesc, am cumparat cativa bulbi si am sa vad daca am sa-i montez, deocamdata am pus niste leduri albastre in spatele lampilor. Eu zic ca se vede frumos.felicitari! vad ca mai exista oameni care tac dar fac ceva ,fata de prea multii teoreticieni si papalagii de pe forumma refer la cei care se tot invirt in jurul cozii cite 100 de pagini si dupa o perioada incep discutia din nou dar cu alt nume de topicSUCCESURI PE VIITOR Link to comment
Recommended Posts