Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

GPS Telesystem


Recommended Posts

Salut! Am un gps marca Telesystem TS85PND sau TS8.5PND si problema este ca la pornire ramane ecranul inghetat. Eu ma gandeam sa ii rescriu firmware-ul dar problema este ca la producator nu se gaseste. Am incercat cum scria pe site sa apas butonul Pwr si reset sa incerc sa rescriu alt firmware de la TS8500PND dar nu merge punand pe card fisierele. Pot instala doar windows CE pe acest gps, daca da, cum?

http://www.telesystem-world.com/web/it_ ... gator.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Windoza CE e sau nu e instalata pe dispozitiv. Ceea ce iti trebuie tie este o imagine de flash corespunzatoare pentru modelul dat.

Cauta si vezi ce porcesor are. In functie de asta, cu o cautare pe Goagal vezi in ce director trebuie sa pui si ce nume sa-i dai fisierului care vrei sa fie rulat la pornire. Cautand lagreu sa gasti un explorer. Daca-ti pleaca explorerul ai noroc si mai poti face ceva cu caramida actuala.

 

N-am vazut pana caum modelul asta, dr NU am pus niicodata un firmware de ceva pe altceva. 99% sanse sa-l caramidezi definitiv.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines