Guest XeNoN Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 am un sony gt20 si intr'o zi am dat gauri in "radiatorul" din spate si dupa asta nu se mai aude nimic decat un harait ( si pe radio si pe cd lafel , nu conteaza cat de tare sau cat de incet e dat , daca trec de 0 se aude harait )nu am gaurit tda'u sau alte piese , acolo nu era nimic prinsstiti oare ce a patit?multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdansmart Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Ceva sigur ai gaurit..daca zici ca inainte mergea si dupa gaurire iti face asa! Sau poate a intrat niste span inauntru si face vreun scurt intre pini/piese! Verifica daca la intrarea finalului audio ai semnal corect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest XeNoN Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 de gaurit nu am gaurit nimic sigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rim-garage Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Salut, daca vrei putin ajutor, se poate repara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.