Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema PCB stk 4362


Florin31
 Share

Recommended Posts

  • Replies 19
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tinind cont ca pinii integratului sint dispusi pe o singura linie, este foarte usor de desenat acel cablaj. Ia o foaie de hirtie cu patratele si un creion... deseneaz-o. Este un exercitiu simplu si util din care ai numai de invatat. Sa copieze, pot si maimutele dar ele nu vor sa invete electronica...

Link to comment
Share on other sites

il fac eu daca doreste .. doar ca nu e loc de vanzarii si servicii aici.. deci.. poti sa realizezi acel circuit cu creionul cu vopsea pe placa direct , sau poti sa-l faci cu un soft adecvat si pe urma cauti la diy metode de realizat PCB si sigur te descurci tu , ca doar de aia esti pe elforum , ca iti place elctronica.. apropos , pretul meu e minim 100ron .. scuzati offtopicul din urma :rade:

Link to comment
Share on other sites

Am realizat acest amplificator , ce sa zic merge bine in general ce ma supara putin la el este faptul ca parca are prea multe frecvente inalte si bass cam deloc si am modificat prin placa de sunet si nimic am facut intocmai schema de pe net dar merge pentru camera e bun. Multumesc mult celor ce m-au ajutat. Inca o intrebare si scuze ca postez aici, am pierdut o telecomanda a unui televizor si am alta la indemana nu merge la acest tv dar functioneaza la altul, o pot modifica in vreun fel sa poata merge la tv care as vrea eu?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

http://savuf.sunphoto.ro/stk_4362

Am facut un amplificator cu acest integtat,stk 4362,de fapt am decupat partea audio dintr-un tv Sony,am pus alimentare 32 V,filtrata cu un condensator de 2200uF si l-am montat intr-o carcasa de receiver satelit.Sunt surprins cat de bine merge, pe difuzoare de 4W,8 ohmi,fara distorsiuni,fara zgomot de fond,cu semnal de la receiver satelit pe mufele RCA,se aude foarte bine,cred ca scoate mai mult pana la 10W,dar nu am boxe(difuzoare) mai mari,te scoate afara din camera la maxim.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines