Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

help!!!


Guest andrey21

Recommended Posts

Guest andrey21

salut am si eu nevoie de ajutor!!!am un program fenestra 2000 cu cheie haspa si nu imi comvine sa mai cumpar alte licente pt ca sunt foarte scumpe!!!si vreau sa stiu daca se poate face ca alti care vor sa foloseasca programul sa se conecteze pe calculatorul meu si sasi faca oferta de pret prin intermediul internetului???exista vreun program care poate sa faca o retea intre calculatoare cu ip-uri diferite si furnizori diferiti dar sa se conecteze cand vor iei la calculatorul meu??? ajutati-ma

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

am un program fenestra 2000 cu cheie haspa si nu imi comvine sa mai cumpar alte licente pt ca sunt foarte scumpe!!!si vreau sa stiu daca se poate face ca alti care vor sa foloseasca programul sa se conecteze pe calculatorul meu si sasi faca oferta de pret prin intermediul internetului???

... :rade: adicatelea , mai pe romaneste , doriti piratarea programului original...!ne pare rau , dar pe acest forum nu incurajam pirateria...! :bataie incercati in alta parte...!
Link to comment
Share on other sites

cea mai comoda varainta de remote desktop este teamviewer dar trebuie sa ai grija cum il setezi si cui ii dai accesul (pe baza de user si parola), are si un mic mare dezavantaj: calculatorul nu poate fi utilizat de 2 useri in acelasi timp.p.s: eu am inteles ca nu vrei sa piratezi.

Link to comment
Share on other sites

Guest andrey21

exact nu vreau sal piratez dar am nevoie de un program sau ceva de genu care sal lase pe altu sa se conecteze pe calculatorul meu si sa acceseze programu!!!

Link to comment
Share on other sites

vax albina...!gogosi la metru si ulei la punga...! deci , avem asa...licentele sint uninominale iar numele destinatarului ---adica al dvs , sau al firmei dvs --- este trecut pe factura...! ceea ce vreti sa faceti dvs se numeste inchiriere de licenta , procedura fiind ilegala ...ce tot o dam pe dupa visini...! daca este asa de legala cum pretindeti dvs , atunci de ce nu puneti dvs mina frumusel si dati telefon la producatorul softului si solicitati asistenta tehnica ...? ca doar este din romania , of course...!au chiar si site , daca nu stiati...! il gasiti pe google in zero virgula cinci secunde...!nu stiu de ce , dar sint ferm convins ca departamentul lor comercial / juridic o sa va rida in nas ... :da daca veniti cu astfel de idei...!

Link to comment
Share on other sites

Guest andrey21

bai daca esti u asa de destept precum vrei sa pari ce insemna a pirata???eu daca vroiam sa-l piratez faceam 1 milion d copii sil dadeam la toti dar eu trebuie sa fac o retea intre mai multe calculatoare si sa se conecteze la al meu sa umble pe program!!!cred ca esti greu de cap nu cred ca a face o retea insemna piraterie.

Link to comment
Share on other sites

de cind ne tragem de sireturi , cumetre...? :bataie ia , atentie la limbaj , ca n-am pascut porcii impreuna pe islaz...!

http://www.livesculegal.com/FAQ-drept-autor-software

daca stiti cumva din greseala sa cititi , bagati viteza si regard -un -peu cu foarte maaaaare atentie la punctul nr 8...! ceea ce doriti matale sa faceti se numeste inchiriere de program --- chiar daca nu percepeti o taxa concreta pentru asta ...aveti avantaje indirecte prin vinzarea de termopan sub forma de ferestre , probabil...--- si tare ma indoiesc cum ca ati avea acordul autorului programului respectiv...!

Link to comment
Share on other sites

exista vreun program care poate sa faca o retea intre calculatoare cu ip-uri diferite si furnizori diferiti dar sa se conecteze cand vor iei la calculatorul meu???

Nu e tocmai "un program", îţi trebuie o reţea administrată de un server Linux (Fedora, de exemplu). Dotarea nu e cine ştie ce, serverul Linux poate fi cea mai simplă maşină Pentium 4 pe care o poţi găsi, iar switch-urile sunt ieftine în ziua de azi.

nu vreau sal piratez !!!vreau sa fac o retea sa se conecteze alti user pe calculatorul meu!!!

Ai citit acordul de licenţă al programului? Acela stabileşte dacă ce vrei tu să faci e permis sau nu. Iar dacă nu e permisă utilizarea multi-user (şi cred că nu e permisă, altfel n-ar fi fost cu cheie HASP) atunci e piratare. Dar asta e treaba ta, nu e treaba userilor de pe forum să vegheze la respectarea legii. Nu păcăleşti pe nimeni că "făceai un milion de copii", oricare din acele copii va necesita tot cheia HASP ca să funcţioneze.Aşa cum spuneam, e treaba ta cât de legal vei folosi programul la care vrei acces de pe mai multe IP-uri. Totuşi, când soliciţi ajutor pe un forum, s-ar cuveni să fii ceva mai civilizat. Eu aşa cred.
Link to comment
Share on other sites

vreau sa stiu daca se poate face ca alti care vor sa foloseasca programul sa se conecteze pe calculatorul meu

instalează un server http în calculatorul tău şi dă ip-ul la cineva să vezi dacă te poate accesa, apoi nu ştiu ce să zic, vezi dacă poţi face remonte cu VNC. Pe zapp e posibil dar la conectiune digimobil nu merge, la fel nici în reţele de cartier, mai e problema şi restricţiilor firewall de la providerul de net.
Link to comment
Share on other sites

În zilele noastre, merge mai bine Teamviewer decât VNC. VNC-ul era o soluţie prin 2002-2003.Totuşi, nici una din soluţiile Remote Desktop nu se poate folosi pentru a rula programe serioase pe celălalt calculator. Când ai obiecte complexe, ca în Adobe Illustrator sau ca în Autocad, durează o veşnicie să-ţi redeseneze ecranul prin Remote Desktop. E nevoie de conexiuni de 100 Mbps între calculatoare, ca să se mişte rezonabil, altfel ajungi să plăteşti licenţe pentru toate calculatoarele numai din exasperare, când stai şi aştepţi redesenarea integrală a ecranului prin remote desktop, pentru un singur click pe care l-ai dat pe calculatorul aflat la distanţă.Pentru transfer sau administrare de fişiere, între maşini Linux sau între Windows şi Linux se pot folosi conexiuni ssh, care se mişcă aproximativ la fel ca ftp-ul. Dar tot nu poţi rula un program complex pe o maşină Windows, controlându-l prin ssh de pe o altă maşină Windows. Merge doar pentru operaţiuni simple cu fişiere, de genul celor care se pot face prin file-managere ca Total Commander sau pentru editat fişiere text în Notepad.

Link to comment
Share on other sites

Nu cunosc celelalte programe de remonte dar pe VNC ai putea seta 4 bit culoare ca sa ai refresh mai bun.

 

Nu cred că programul respectiv e aşa pretenţios la afişare grafică.

Posted Image

 

Dacă netul îţi permite merită încercarea.

--------------

SSH e exclus la acest tip de aplicaţie, se poate folosi pentru a administra în special o maşină unix cu putty şi Midnight Commander (MC)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest Janos10

Daca doriti ca si alti sa foloseasca programul, trebuie sa achizitionati cate o licenta pentru fiecare utilizator.

Exact pentru situatia dvs. am creat o varianta NET a programului, care pe langa costul redus (intre 50% si 85%) si viteza normala de utilizare oferta si multe facilitati de care, in mod normal aveti nevoie in aceast caz.

Detalii veti gasi aici:

http://www.orbansoft.ro/content.php?lv= ... 30&lang=RO

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines