Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

OPEL VECTRA DIN 2001 debitmetru defect

Guest stk

Recommended Posts

salutare am un debitmetru defect e ars sau intrerupt dioda respectiva care e la suprafata si nu stiu originalul ar fi zener dar nu stiu cit e ? cine e in tema va rog sa im8i comunice sau as cumpara altu cu pret rezonabil sau o solutie nu pot sa unblu mult ca consuma mai mult si nare tragere mersi mult .incerc sa postez poze

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• marinescug

1

Top Posters In This Topic

Inainte de orice verifica alternatorul. Sa nu risti sa ti se prajeasca ECU. Mai verifica si tensiunea de 12V generata de ECU pentru divesri senzori. Citeste codurile de eroare si daca chiar ai MAF error, schimba-l cu unul nou sau SH pentru acelasi motor.

Inainte de orice verifica alternatorul. Sa nu risti sa ti se prajeasca ECU. Mai verifica si tensiunea de 12V generata de ECU pentru divesri senzori. Citeste codurile de eroare si daca chiar ai MAF error, schimba-l cu unul nou sau SH pentru acelasi motor.

http://dlpro.transfer.ro/transfer.ro_28 ... dce819.zip scuze verificarile pot sa fac dar daca ai specifica denumirile pe care ai scris stii sa stiu unde sa caut chiar mare habar am asa dar cu denumirile nu sunt familiarizat si nai specificat dioda de cit e am atasat poze dioda e varza mersy

dupa o lunga documentatie am aflat ca are pe pinul4 5 volti generat de ECU iar pe contact are pinul 2 12v plus ok asta am scris ca fapt divers ca mai intereseaza pe cineva dar tot nam gasit raspunsul ce dioda sa punla locul celuilalt ca nas vrea sa stric ce este acuma ca e bun ca numa sa oxidat originalul sau eu stiu as vrea sa schimb