Guest stk Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 salutare am un debitmetru defect e ars sau intrerupt dioda respectiva care e la suprafata si nu stiu originalul ar fi zener dar nu stiu cit e ? cine e in tema va rog sa im8i comunice sau as cumpara altu cu pret rezonabil sau o solutie nu pot sa unblu mult ca consuma mai mult si nare tragere mersi mult .incerc sa postez poze Link to comment
marinescug Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Inainte de orice verifica alternatorul. Sa nu risti sa ti se prajeasca ECU. Mai verifica si tensiunea de 12V generata de ECU pentru divesri senzori. Citeste codurile de eroare si daca chiar ai MAF error, schimba-l cu unul nou sau SH pentru acelasi motor. Link to comment
Guest stk Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Inainte de orice verifica alternatorul. Sa nu risti sa ti se prajeasca ECU. Mai verifica si tensiunea de 12V generata de ECU pentru divesri senzori. Citeste codurile de eroare si daca chiar ai MAF error, schimba-l cu unul nou sau SH pentru acelasi motor. http://dlpro.transfer.ro/transfer.ro_28 ... dce819.zip scuze verificarile pot sa fac dar daca ai specifica denumirile pe care ai scris stii sa stiu unde sa caut chiar mare habar am asa dar cu denumirile nu sunt familiarizat si nai specificat dioda de cit e am atasat poze dioda e varza mersy Link to comment
Guest stk Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 dupa o lunga documentatie am aflat ca are pe pinul4 5 volti generat de ECU iar pe contact are pinul 2 12v plus ok asta am scris ca fapt divers ca mai intereseaza pe cineva dar tot nam gasit raspunsul ce dioda sa punla locul celuilalt ca nas vrea sa stric ce este acuma ca e bun ca numa sa oxidat originalul sau eu stiu as vrea sa schimb Link to comment
Recommended Posts